De cursus Geavanceerde Laserontharing Therapeut is speciaal ontworpen voor therapeuten die zich willen specialiseren in het vakgebied van laserontharing. Met een exclusieve focus op ontharen, biedt deze cursus een diepgaand begrip van de geavanceerde technieken en methoden die nodig zijn om succesvolle laserontharingsbehandelingen uit te voeren.

Deze uitgebreide opleiding legt een sterke basis voor het opbouwen van een succesvolle carrière in de laserontharing. Door middel van een zorgvuldig samengesteld cursusoverzicht, word je stapsgewijs meegenomen in de wereld van laserontharing, waarbij je kennis op een logische en gestructureerde manier wordt uitgebreid. Of je nu een beginnende therapeut bent die zijn of haar kennis wil verdiepen of een ervaren professional die zijn of haar vaardigheden wil verfijnen, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Een van de voordelen van deze cursus is de flexibiliteit die het biedt. Met de kracht van internet kun je de training volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Dit stelt je in staat om de cursus in je eigen tempo te voltooien, zonder dat je beperkt wordt door locatie of tijd. Of je nu op zoek bent naar een fulltime opleiding of liever de cursus in je vrije tijd wilt volgen, deze online training biedt je de vrijheid en flexibiliteit om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen op een manier die het beste bij jou past.

Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je het prestigieuze certificaat “GEAVANCEERDE LASERONTHARING THERAPEUT”. Dit certificaat is niet alleen een waardevolle aanwinst om trots te tonen, maar het opent ook vele deuren voor jouw toekomstige carrière. Werkgevers en cliënten erkennen de waarde van dit certificaat en zien het als een bewijs van jouw expertise en bekwaamheid op het gebied van geavanceerde laserontharingstechnieken. Het certificaat fungeert als een kwaliteitskeurmerk en onderscheidt jou als een hooggekwalificeerde professional in het vakgebied.

Kortom, de cursus Geavanceerde Laserontharing Therapeut biedt niet alleen een solide basis en praktische vaardigheden om jouw carrière te versterken, maar ook de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden in de groeiende markt van laserontharing. Investeer in jouw professionele ontwikkeling en maak gebruik van deze waardevolle kans om jouw expertise naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de geheimen

Deze exclusieve specialisatiecursus biedt jou de unieke kans om de diepgaande geheimen van laserontharing te ontdekken. Duik diep in de wereld van deze geavanceerde techniek en word dé ultieme autoriteit op het gebied van laserontharing in jouw gemeenschap.

Deze uitgebreide cursus neemt je mee op een fascinerende reis waarin je alle facetten van laserontharing verkent. Van de basisprincipes tot geavanceerde technieken, je krijgt toegang tot een schat aan kennis en inzichten die normaal gesproken alleen voor experts toegankelijk zijn. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in laserapparatuur, leer over de verschillende huidtypen en haarkleuren en ontwikkel een diepgaand begrip van de anatomie van de huid en de haargroei.

Als je deelneemt aan deze specialisatiecursus, krijg je de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals op het gebied van laserontharing. Je zult profiteren van hun jarenlange expertise en waardevolle tips en tricks ontvangen die je niet alleen zullen helpen om uit te blinken in je vak, maar ook om de beste resultaten voor je cliënten te behalen.

Na succesvolle afronding van deze specialisatiecursus ontvang je een officieel certificaat als erkenning van jouw expertise als specialist in laserontharing. Dit certificaat zal niet alleen jouw professionele geloofwaardigheid versterken, maar ook deuren openen naar nieuwe carrièremogelijkheden en groeipotentieel. Werkgevers en cliënten zullen jouw certificering zien als een bewijs van jouw toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling en als een garantie voor kwaliteit en veiligheid.

Bovendien biedt deze specialisatiecursus jou de kans om een waardevol netwerk op te bouwen met andere professionals in de branche. Je zult deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde experts, waarin je kennis kunt delen, samenwerkingen kunt aangaan en elkaar kunt ondersteunen in de groei van jullie praktijken.

Dus waar wacht je nog op? Neem deel aan deze unieke specialisatiecursus en onthul alle diepgaande geheimen van laserontharing. Word de toonaangevende specialist in jouw gemeenschap en transformeer jouw carrière naar nieuwe hoogten van succes en voldoening.

Een recentelijk statistische analyse van ontharingsprocedures met laser en gepulseerd licht, uitgevoerd, laat zien dat van het totale aantal procedures:

  • 1,9% was 18 jaar en jonger,
  • 39,6% 19-34 jaar,
  • 40,2% 35-50 jaar,
  • 14,9% 51-64 jaar,
  • en 2,3% was 65 jaar en ouder.

11% van de mensen die ten minste één laserontharingsessie hebben meegemaakt, zei dat ze helemaal geen pijn ervoeren. 84% van de patiënten zei tijdens de behandeling milde tot matige pijn te ervaren.

Volgens de “American Society for Aesthetic Plastic Surgery” behoort laserontharing tot de top 5 van meest gezochte niet-chirurgische behandelingen, waaronder chemische peelings, niet-chirurgische vetreductie, botulinumtoxine en hyaluronzuur.

Voorkennis

Deze cursus is speciaal ontworpen voor complete beginners en vereist geen vooropleiding in esthetiek of geneeskunde om deel te nemen. We verwelkomen studenten van alle niveaus, of je nu helemaal opnieuw wilt beginnen in de branche of momenteel als therapeut werkt en je kennis en vaardigheden wilt vergroten.

Bij ons is iedereen welkom, zelfs als je geen achtergrond hebt in schoonheid of aanverwante vakgebieden. Veel van onze studenten hebben geen voorafgaande opleiding gehad en hebben de ambitie om een eigen bedrijf te starten in de branche. Deze cursus biedt jou de perfecte gelegenheid om de basisprincipes van laserontharing te leren en jezelf te ontwikkelen tot een bekwame professional.

Ons ervaren instructeursteam staat klaar om jou te begeleiden en je stap voor stap door het leerproces te leiden. Ze begrijpen dat iedereen een verschillend startpunt heeft en zullen ervoor zorgen dat de cursus toegankelijk en begrijpelijk is voor iedereen, ongeacht jouw voorkennis.

Of je nu volledig nieuw bent in de branche of al werkzaam bent als therapeut en jouw kennis en vaardigheden wilt vergroten, deze cursus biedt de nodige ondersteuning en educatieve materialen om jouw doelen te bereiken. Je zult leren van praktijkgerichte voorbeelden, case studies en interactieve sessies om de lesstof te versterken en direct inzicht te krijgen in de toepassing van laserontharingstechnieken.

Dus maak je geen zorgen als je geen ervaring hebt in esthetiek of geneeskunde. Deze cursus is specifiek ontworpen om jou de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen, ongeacht jouw achtergrond. Neem de stap en sluit je aan bij ons cursusprogramma om jouw carrière in laserontharing te lanceren of naar een hoger niveau te tillen.

Cursusoverzicht

Hieronder staat een gedetailleerd overzicht van alle cursusactiviteiten per module. Elke activiteit kan bestaan uit een hoofdstuk in het handboek, een tekstbestand met uitleg, een video met uitleg en demonstratie, een opdracht en een evaluatie. Naast elke activiteit staat de geschatte tijdsduur in minuten die nodig is om de activiteit één keer te voltooien.

Stralings-weefselinteractie handboek = 30 min.
Module opdracht = 480 min.
Microgolf: de risico’s = 3 min.
UV: de risico’s = 4 min.
Radiologie en röntgenfoto: de risico’s = 4 min.
Behandelingsparameters = 105 min.
Eiwitdenaturatie = 3 min.
Module evaluatie = 210 min. leertijd + 30 min. test

Laserveiligheid handboek = 120 min.
Module opdracht = 480 min.br> Direct, indirect en diffuus licht = 6 min.
Spiegelende terugkaatsing & Diffuse terugkaatsing = 3 min.
Laserveiligheid – oogbescherming = 3 min.
Niet-bindende gids van goede praktijken voor de tenuitvoerlegging van Richtlijn 2006/25/EG = 90 min.
Classificatie van lasers = 20 min.
Module evaluatie = 210 min. leertijd + 30 min. test

Haarbiologie handboek = 45 min.
Module opdracht = 480 min.
Haargroei en haaruitval = 2 min.
Wat is de beste laser ontharingsapparaat? = 2 min.
Welke producten er nu echt kunnen werken tegen haaruitval? = 5 min.
Lichtbehandeling in de verschillende groeifasen = 2 min.
Module evaluatie = 210 min. leertijd + 30 min. test

Ontharen in de praktijk handboek = 155 min.
Module opdracht = 480 min.
Verschillen tussen huidtypes: Fitzpatrick = 2 min.
Definitief ontharen. Hoe werkt laserontharing? = 4 min.
5 Tips ter voorbereiding op Laserontharen = 2 min.
Huidkoeling = 65 min.
Werkt je laser zoals het hoort? = 6 min.
Gezichtshaar verwijderen bij een man = 5 min.
Statische puls-/staptechniek = 10 min.
Pijnloze ontharing, de glijtechniek = 10 min.
Demonstratie van beide glijtechniek en staptechniek = 30 min.
Module evaluatie = 210 min. leertijd + 30 min. test

Controlelijsten en meer handboek = 60 min.
Controlelijsten = 45 min.
Module opdracht = 480 min.

Cursusduur

De totale cursusduur bedraagt 71 uur, wat de werkelijke tijd is die je nodig hebt om alle cursusactiviteiten minstens één keer te voltooien.

Normaal gesproken wordt de cursus in een deeltijdschema van 14 weken afgerond. Dit betekent dat de gemiddelde student vijf dagen per week, één uur per dag, aan de cursus besteedt.

Het is belangrijk op te merken dat je niet gebonden bent aan een vast schema en dat het mogelijk is om de cursus in minder tijd af te ronden. Als je bijvoorbeeld meer tijd per dag wilt besteden of sneller wilt vorderen, kun je het tempo aanpassen aan jouw individuele behoeften.

Aan de andere kant begrijpen we dat er mogelijk andere verantwoordelijkheden zijn, zoals zorgen voor jouw familie of het runnen van een bedrijf. Daarom bieden we flexibiliteit. Als je tijdens de cursusperiode even wat tijd vrij moet maken, kun je jouw studieplanning aanpassen. Ons intelligente leerplatform past zich aan jouw beschikbaarheid aan, waardoor je de vrijheid hebt om te leren op een tempo dat bij jouw levensstijl past.

Upgrade mogelijkheid

Als je je hebt ingeschreven voor de Geavanceerde Laserontharing Therapeut Cursus, bieden we je de mogelijkheid om te upgraden. Wil je gebruikmaken van die upgrade mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar je cursuscoördinator om dit aan te geven. We helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen over de upgrade opties.

Aanvangsdatum

De cursus Geavanceerde Laserontharing Therapeut is een onlinecursus en je kunt op elk moment instappen. Ons flexibele leerplatform past zich aan aan het schema van elke individuele student, waardoor je de vrijheid hebt om te beginnen wanneer het jou het beste uitkomt.

Of je nu klaar bent om direct te beginnen of liever wacht tot een geschikter moment, de keuze is aan jou. We streven ernaar om jou de beste leerervaring te bieden, afgestemd op jouw behoeften en planning.

Zodra je bent ingeschreven, ontvang je toegang tot het cursusmateriaal en kun je beginnen met leren op je eigen tempo. Onze uitgebreide online bronnen en ondersteuning staan tot je beschikking om je te begeleiden tijdens je leerproces.

Dus wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in om jouw reis als Geavanceerde Laserontharing Therapeut te beginnen, op een moment dat jou het beste uitkomt.

Certificaat

Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je het certificaat “Geavanceerde Laserontharing Therapeut“. Dit certificaat is een officiële erkenning van jouw verworven kennis en vaardigheden op het gebied van laserontharing.

Het certificaat “Geavanceerde Laserontharing Therapeut” is een waardevol bewijs van jouw professionele competentie en kan jouw carrière in de esthetische industrie een boost geven. Het toont aan dat je de nodige expertise hebt om veilige en effectieve laserontharingssessies uit te voeren en cliënten professioneel te begeleiden.

Met dit certificaat op zak kun je met trots jouw prestaties laten zien aan potentiële werkgevers, cliënten en collega’s. Het opent ook deuren naar nieuwe kansen en verdere groei in jouw loopbaan.

We streven ernaar om hoogwaardig onderwijs te bieden en het certificaat dat je ontvangt, vertegenwoordigt onze erkenning van jouw toewijding en inzet tijdens de cursus. We moedigen je aan om trots te zijn op jouw behaalde certificaat en deel te nemen aan de voortdurende professionele ontwikkeling om jouw kennis verder te vergroten.

SCHRIJF NU IN voor deze uitzonderlijke cursus Geavanceerde Laserontharing Therapeut voor de investering van slechts €1017.

Betaling over 3 maanden van €350 per maand, Of, betaling over 6 maanden van €190 per maand,